Ajankohtaista

Hirvenojan tila /Poronoro mukana omien ja yhteistyötilojen tuoteiden kera markkinoilla 2024 seuraavasti:

la 3.2. klo 10-18 Hyvinvointimessut Hämeenlinna (Palokunnantalo, Palokunnankatu 18, Hämeenlinna)


Meille saa myös vihjata muista markkinoista.

• Myynnissä nyt maa-artisokkaa sipseinä, härkäpapua kokonaisena, gluteenittomana rakeena ja jauhona, hernettä rakeena elintarvikkeeksi sekä rehukauraa ja -härkäpapua säkki- tai irtotavarana. Tilauksesta gluteenittomia härkäpapupikkuleipiä ja härkäpapumuro- ja -piparitaikinaa tuoreena tai pakasteena. Viinimarjapohjaisia höyrysekamehuja.
• Kauttamme Koivunalhon luomumakealupiinijauhoa, -rouhetta ja -pastaa,Huljalan Tupalan hampunsiemeniä ja Ankkurin tyrnituotteita.
• Toimitamme myös postitse.
• Hirvenojan tilan tuotteet ovat luomua (kaura, vehnä, härkäpapu, herne ja heinä). Myllymme ei ole toistaiseksi luomusertifioitu, joten se poistaa läpimenneistä tuotteista sertifioinnin.

Hirvenojan tilan myyntipöydällä on tarjolla usean pientuottajan lähiruokatuotteita aina tutuista kaurahiutaleista ja myllytuotteista runsasproteiinisiin härkäpapu- ja makealupiinituotteisiin, tyrnijalosteita ja maa-artisokkaa unohtamatta. Maistettavana mm. härkäpapajauholla leivotut gluteenittomat pikkuleivät, makealupiinikakku ja herkulliset maa-artisokkasipsit.
Tuote-esittelyä, reseptejä ja käyttövinkkejä - tervetuloa tutustumaan!

FirstMagic 4.1