Pilvipalvelut

Yksityishenkilön tai yrityksen tarpeisiin kotisivutila, verkkokauppa, sähköpostit, sähköinen julkaisualusta, varmuuskopiotila, yrityksen sisäinen verkko.

Yleensä aloittava yrittäjä tarvitsee sähköpostin ja kotisivut. Seuraavassa vaiheessa tarvitaan oma verkkotunnus brändin rakentamisen tueksi. Ja yrityksen kasvaessa tarvitaan välineet tiedostojen jakamiseen ja yhteydenpitoon suojatusti yrityksen sisällä, toimistolla tai etänä.

Olemme osakkaana ja toimijana yritysten ja yhteisöjen intranet-pilvipalveluita tuottavassa 1998 perustetussa Auranmaan Aluetietoverkko Oy - Aumanetissa. Edustamme Aumanetin palveluita Lopella ja lähialueella ja tarjoamme teknistä tukea koko maahan.

Aumanetilla on ollut  jo vuodesta 1998 asti tarjolla yrityksen IT-ratkaisu, joka pitää sisällään sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän; dokumenttiarkiston, työryhmäpalvelut, varauskalenterit, sähköpostin, kotisivut, blogit…
Sen avulla voidaan rakentaa suojattu tiedonsiirtoyhteys eri toimipisteiden välille, jakaa tietoturvallisesti yrityksen sisäiset tiedostot, toteuttaa varausjärjestelmiä, päivittää kotisivuja yms.

Suomessa suomalaisilla säännöillä
Tämä kaikki tapahtuu Aumanetin omassa pilvipalvelussa, joka toimii kokonaan Suomen rajojen sisäpuolella suomalaisen lainsäädännön mukaan ja jonka ylläpito on yhden puhelinsoiton päässä.


Tämäkin sivusto toimii Aumanetin palvelimilla, sitä hallitaan First Class -intranet-järjestelmän kautta ja sivuston alustana toimii FirstMagic-kotisivukone.

FirstMagic 4.1