Pyörähuolto

Rutiseeko pyöräsi? Eikö vaihtaminen suju taikka jarrut pidä? Vai onko renkaan alapuolelta karannut ilma? Tuo pyöräsi huoltoon. Tehdään arvio tarvittavista toimenpiteistä ja laitetaan kokonaisuus kuntoon.

- Polkupyörän keväthuolto alk. 70€
sisältää peruspuhdistuksen, rasvaukset ja toiminnan tarkastukset, vaihteiden ja jarrujen säädön ym.,
Mahdolliset vaihdettavat osat lisäkorvauksella, samoin laakerien yms. avaukset.


Polkupyörien huollosta on vuosikymmenien kokemus; mopoja ei ole koskaan ollut, joten liikkuminen kaksi- tai kolmipyöräisillä on tapahtunut omin voimin ja aina itse huoltaen ja korjaten. Pyörän sähköistäminen ei ole aivan vierasta sekään. Monet vuokrapyöristämme on peruskorjattu kokoamalla ne 2-3 raadosta ja hankkimalla tarvittavat uudet osat ja varusteet niin, että saadaan luotettavasti ajamista kestävä kokonaisuus.

Varsinaista laajaa varaosavarastoa meillä ei ole, vaan uudet osat käydään hankkimassa tarpeen mukaan. Perusosia, kuten jarrupaloja, nippeleitä, nappeleita ja ketjuja yms. on muutamia varastossa. Asiakkaan suostumuksella voidaan käyttää hyväkuntoisia purkuosia. Uusien osien hankintaan saattaa mennä muutamia päiviä.


Torpedo-automatic_IMG_0746.jpg
2-vaihteinen Jopon Torpedo-automaattinapa remontissa.
rojunapa_IMG_5146.jpg
Shimano Nexus7, missä lie uinut. Tästä ei enää toimivaa kalua tullut, vaikka osat saikin purettua ja puhdistettua. Liian syöpynyt ja väljä, mutta kävi harjoitusmateriaalista.
Runkohitsaus_IMG_4337.jpg
Murtunut liitos hiekkapuhallettuna miestenpyörän satulaputkessa. Pyörällä on ajettu paljon raskaan lastin kanssa.
Runkohitsaus_IMG_4339.jpg
Liitos hitsattuna ja pohjamaalattuna.

FirstMagic 4.1